Back to Top

Bodyflex Glucosamin 750 Glukosamintablett (140 tabletter)

199,00 kr
I lager
SKU
1503

Bodyflex Glucosamin 750 Glukosamintablett -kosttillskott stöder den aktiva livsstilen och lämpar sig speciellt för de åldrande och personer, vars lederna utsätts för hög ansträngning. Innehåller tre ämnen särskilt för ledernas väldmående: glukosamin, hajbrosk och metylsylfonylmetan (MSM).

Glukosamin är byggmaterial för brosket; glukosamin är viktig för broskets elastisticitet och uthållighet. Minskningen i den naturliga produktionen av glukosaminoglukar och proteoglukaner, de ämnen brosket konsister av, gör att ledbrosket skadas och blir öm. Glukosamin begränsar förminskningen och kan även öka glukanproduktion.

Vegetabilisk Regenasure® glukosaminhydroklotid fermenteras av majsbaserad glukos utan organa lösningsmedel. Produkten rensas av majs, men rekommenderas inte för majsallergiker.

Jämfört med glukosaminsulfat som bindas med natrium- eller kaliumsalt för att säkra stabilisering, innehåller hydroklorid (HCI) -form mer ren glukosamin (ca 60/80%). De flesta kliniska tester gjorts med sulfaten då HCI inte har funnits länge, men nya tester visar att både HCI och sulfat är lika effektiva.

  • Glukosamin kosttillskott
  • Laktosfri, jästfri, osötad, glutenfri
  • Inga ingredienser av animalistiskt ursuprung

Ingredienser: Glukosaminhydroklorid *), Klumpförebyggande medel E 460 och E 463, Ytbehandlingsmedel E 470b *) växtbaserad (majs)

Dosering: 1 tablett per dag.

Rekommenderas inte för växande barn, gravida och ammande kvinnor eller vid bruk av blodförtunnande läkemedel.

Dygnsdosen 1 tabl. innehåller:
Glukosaminhydroklorid 750 mg
varav lukosamin 623 mg

Tillverkningsland: Finland

Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Mer information
GlutenfriJa
SockerfriJa
VegansktJa
TillverkareHankintatukku
Write Your Own Review
Du recenserar:Bodyflex Glucosamin 750 Glukosamintablett (140 tabletter)
Your Rating
Copyright © 2019 Godis 24/7