Back to Top

Urisan Tranbär-Inulin (60 tabletter)

159,00 kr
Ej i lager
SKU
236

Tranbärets effektiva ämnen i en 34 gånger mera koncentrerad form än i färska tranbär.

Urisan tabletterna innehåller patenterat Cran-Max® -tranbärskoncentrat och inulinfiber som befrämjar absorptionen av näringsämnen.

Vid tillverkningen av tranbärskoncentratet har hela bäret använts. I koncentratet är tranbärets (Vaccinium macrocarpon) effektiva ämnen i en 34 gånger mera koncentrerad form än i färska tranbär och dess aktivitet är tre gånger starkare än tranbärsaftens. Cran-Max® -tranbärskoncentratet är tillverkat genom Bio-Shield®teknologin, som skyddar tranbärets verkande ämnen mot att förstöras i matsmältningskanalen, varvid de kan nå sitt verkningsområde.

Inulin är tillverkad av cikoriarot (Cichorium intybus) genom hydroextrahering och det är naturens metod att lagra energi i en nästan kalorifri form, som endast nyttobakterierna i tarmen kan använda.

Ingredienser:
Inulin, Cran-Max® -tranbärskoncentrat, Klumpförebyggande medel Mikrokristallin cellulosa Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa Kiseldioxid, Ytbehandlingsmedel Magnesiumsalter av fettsyror.

Förpackning:
60 tabletter

Dosering:
2 tabletter per dag. Tabletterna sväljes med vätska. Vis behov kan tabletterna delas, tuggas eller malas och blandas i födan. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

Förvaring:
Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll för barn.

Övrigt:
Fri från laktos, jäst, sötningsmedel och gluten. Passar för veganer.
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. En balanserad mångsidig kost och sunda levnadsvanor är viktiga.

Innehåll i dygnsdosen (2 tabl) Styrka %DRI
Cran-Max® -tranbärskoncentrat
Inulin
500mg
960mg
**
**

DRI=Dagligt referensintag
**Inget DRI fastställt

 

Mer information
TillverkareHankintatukku
GlutenfriJa
SockerfriNej
VegansktNej
Write Your Own Review
Du recenserar:Urisan Tranbär-Inulin (60 tabletter)
Your Rating
Copyright © 2021 Godis 24/7