Back to Top

Köpvillkor

På Godis247.se är det enkelt och säkert att handla online! Din leverans skickas spårbart via PostNord. Här nedan kan du läsa våra fullständiga köpvillkor. Några frågor? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på momangen!

LEVERANSVILLKOR 

Orderbekräftelse

När vi har mottagit och bekräftat din beställning skickar vi snarast en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om du undrar över något, så ser vi om vi kan hjälpa dig!

Leverans

Fraktkostnader i Sverige är baserad på försändelsens vikt.
Kassan räknar slutliga kostnader för din kundvagn.

Behandlingstid

Om inget annat anges, finns de varor som visas här på Godis247.se även i lager. Beställningar handlas från mondag till fredag. Vi skickar din order inom 1-7 arbetsdagar från beställningsdagen, för eventuella avvikelser se info på den enskilda produkten. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.
Läs mer om leveransalternativer och leveranstider i "Leverans och Frakt".

Transport

Vi skickar alla paket från Finland med PostNord. Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från PostNord, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

Styrning av paket till ett uthämtningsställe

Du kan själv välja ett uthämtningsställe för ditt paket. Val av uthämtningsställe är en avgiftsfri tjänst.

Försändelseuppföljning

När du uppger din e-postadress i samband med beställningen får du en orderbekräftelse och försändelsekod via e-post. Du kan följa försändelsen på webbsidan postnord.se eller via PostNord mobilapp.

Specialfall

Vi förbehåller oss rätten att skicka små försändelser hem som brev. Vi också förbehåller oss rätten att skicka försändelser som överskrider maximimåtten för paketautomat till posten.

BETALNINGSVILLKOR

Priser

Alla priser på Godis247.se är angivna i SEK, inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Minsta ordervärde i webshoppen är 200 kronor.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

När du lagt en godkänd beställning så får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att du uppgett riktig e-postadress.

Utlämningsställe

Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe skickar PostNord en avisering till dig som du tillsammans med din legitimation behövs vid uthämtning. Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order.

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Om du vill annullera en försenad vara, vänligen kontakta kundtjänst. Godis247.se tar inte ansvar för någon som helst skada som kommit till följd av att en aviserad leveranstid överskridits. Vi kontaktar er om leveransen är försenad och det är viktigt att du erhåller varan inom viss tid.

Kampanjer & Erbjudanden

Våra erbjudanden i vår webbshop gäller så långt lagret räcker eller t.o.m. ett eventuellt slutdatum som står angivet. Vid kampanjerbjudanden med rabattkod, kan endast en rabattkod användas per köp. Det går således ej att kombinera rabattkoder.

Betalning

Betala med Klarna

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala fakturan inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Kortbetalning.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Obs! Betalning med Klarna faktura är tillgänglig bara för konsumenterna.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

 

Tillgänglighet och felaktigheter

Vi förbehåller oss rätten att neka eller avbryta din beställning när som helst av en särskild orsak inklusive, men inte begränsat till, tillgänglighet av produkt eller tjänst, fel i produktens eller tjänstens beskrivning eller pris, fel i din beställning eller annan orsak.

Vi förbehåller oss rätten att neka eller avbryta din beställning om vi misstänker bedrägeri eller otillåtna eller olagliga transaktioner.


Reklamation / Ångerköp / Avbeställning

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid. Reklamationstid är 14 dagar efter mottagandet av varorna.

För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  1. Ordernummer
  2. Fakturanummer
  3. Titel på de produkter du vill returnera.

Du kan returnera din beställning via PostNord. Avtala om returen med vår kundtjänst och begär ett adresskort för returen. Förpacka försändelsen omsorgsfullt och fäst adresskortet på paketet. Därefter kan du lämna in paketet på närmaste postkontor.

Returer skickas till:
Godis247.se
Turunväylä 52
31760 Urjala

Genom återbetalning överförs beloppet tillbaka till det begagnade betalkortet. Antal dagar från återbetalning initieras i systemet tills kunden har pengar på kontot tar mellan 7 och 14 dagar. 

Skadade varor

När du reklamerar skadat gods är det viktigt att du skickar in bilder på skadan till vår supportmail på kundservice@godis247.se. Glöm ej att skicka med övrig info om din order (Ordernummer, Fakturanummer) som kan hjälpa oss att fastställa skadans uppkomst.

Gällande avbeställning

Om du vill avbeställa, var god och informera vår kundservice först.
Du har rätt att ångra dig och avbeställa varan inom fjorton (14)dagar.
Om du bara hämtar inte paketen är det inte en avbeställning. Vi återbetalar inte fraktkostnader om beställningar som har inte hämtats utan förklaring.
Du kan återlämna bara oöppnade produkter. Kom ihåg att produkten måste passa tillbaka till salu och vara i original förpackning. Vi inspekterar alla returer förrän vi gör en återbetalning.

Tvistlösning

Vi på Godis247.se försöker alltid lösa tvister direkt med våra kunder. Om vi trots allt inte lyckas komma fram till en lösning har du som konsument möjlighet att kontakta en lokal alternativ tvistlösningsnämnd för att framföra ditt klagomål. Vid eventuell tvist kommer Godis247.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Force Majeure

Godis247.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Godis247.se

Telefon: +358 50 572 02 02 (på engelska)
E-post: kundservice@godis247.se (på engelska)
Organisationsnummer: 0904552-0
VAT-nummer: FI09045520
Facebook: facebook.com/godis247
Instagram: instagram.com/godis247.se

Huvudkontor

Urjalan Makeistukku Oy
Turunväylä 52

31760 URJALA
FINLAND

Copyright © 2024 Godis 24/7