Back to Top

Choklad Svinngodispåse 400g (andrasortering)

Special Price 39,00 kr 97.50 kr/kgs Vanligt pris 50,00 kr 125.00 kr/kgs
I lager
SKU
11384

Nu minskar vi chokladspillet påse för påse! Godis247.se Chokladspillepåse är en läcker blandning av olika godis räddade från produktionslinjen.

Godis som är vildare i form eller färg men annars utmärkta hamnade i chokladspillepåsen. Den blev genast populär, och nu har chokladprodukterna fått sin egen spillpåse.

När godisfabriken börjar producera en ny godis kan det från början komma ut konstigt formade eller storleksmässigt udda godisbitar från produktionslinjen. Det stör oss inte, eftersom färskheten och godheten hos dessa godisbitar är garanterad!

  • Godis räddat från godisfabrikens produktionslinje
  • Godisbitarna kan vara skadade, spruckna eller ha konstiga former och storlekar
  • Varje såld påse hjälper till att minska livsmedelssvinn
  • Endast på Godis247.se webbutik!


Observera: Varje blandningspåse är unik i sitt innehåll och en överraskning för mottagaren. Produktbilden är illustrativ och innehåller inte nödvändigtvis de godisar som visas på bilden.

Hjälp oss att minska matsvinnet i Sverige! Bäst före-datumet är tillverkarens angivna minsta hållbarhetstid, garantitiden för produkten. Efter detta datum kan maten fortfarande vara helt ätbar. Genom att köpa denna produkt sparar du pengar, minskar matsvinnet och minskar miljöpåverkan!

Kan innehålla spår av MJÖLK, VETE, NÖTTER, JORDNÖTTER, GLUTEN, SOJA, ÄGG

Produktinformationen kan ändra. Kontrollera alltid den senaste ingredienslistan, allergenerna och näringsinnehållen på förpackningen.
Mer information
TillverkareUrjalanMakeistukku
Bäst föreParasta ennen / Bäst före 3/2025
GlutenfriNej
SockerfriNej
VegansktNej
Netto Vikt0.400000
Write Your Own Review
Du recenserar:Choklad Svinngodispåse 400g (andrasortering)
Ditt betyg
Copyright © 2024 Godis 24/7